top of page

Vi trenger flere gode lærlinger!

Er du ung og klar for å starte din karriere som lærling? Grunn Solid er stedet for deg!

Vi har lang erfaring som godkjent lærebedrift og tilbyr solid opplæring og tett oppfølging i ditt fagfelt. Med vår fadderordning sørger vi for at du alltid har en støttespiller ved din side.

 

Bli med oss og ta det første steget mot en spennende fremtid!

Vi er nå ferdige med inntaket av lærlinger for 2024. Imidlertid er du velkommen til å kontakte oss angående utplasseringer.

 

Send en e-post til post@grunnsolid.no for mer informasjon.

Grunn Solid AS leverer et bredt spekter av tjenester til entreprenører, det offentlige og andre næringsdrivende. Vi arbeider innen fagområdene boring / sprengning, fjellsikring og fundamentering, og dette inkluderer også oppgaver innen injeksjon, vaiersaging, gjennomboring, energibrønner m.m. Våre ansatte har lang erfaring og solid kompetanse på de forskjellige fagområdene, og til sammen er vi i stand til å utføre komplekse, flerfaglige prosjekter. Vi har som mål å være en allsidig og attraktiv entreprenør, som tar utfordringer innen våre fagområder på strak arm. Vi liker å tenke nytt, og løse oppgaver som ikke har blitt gjennomført tidligere. Vi har i dag ca. 30 ansatte inkludert lærlinger og administrasjon. Vi har base i Kristiansand, men ufører oppdrag over hele Sør-Norge.

20230911_104816.jpg

Er du nysgjerrig og vil vite mer om å være lærling hos oss?

Da kan du gjerne ta kontakt med oss her: post@grunnsolid.no

bottom of page