top of page

Vi trenger flere gode medarbeidere!

I Grunn Solid har vi mye å gjøre, og søker dyktige medarbeider til fjellsikring

Grunn Solid AS leverer et bredt spekter av tjenester til entreprenører, det offentlige og andre næringsdrivende. Vi arbeider innen fagområdene boring / sprengning, fjellsikring og fundamentering, og dette inkluderer også oppgaver innen injeksjon, vaiersaging, gjennomboring, energibrønner m.m. Våre ansatte har lang erfaring og solid kompetanse på de forskjellige fagområdene, og til sammen er vi i stand til å utføre komplekse, flerfaglige prosjekter. Vi har som mål å være en allsidig og attraktiv entreprenør, som tar utfordringer innen våre fagområder på strak arm. Vi liker å tenke nytt, og løse oppgaver som ikke har blitt gjennomført tidligere. Vi har i dag ca. 30 ansatte inkludert lærlinger og administrasjon. Vi har base i Kristiansand, men ufører oppdrag over hele Sør-Norge.

20230911_104816.jpg

Hva går jobben ut på?

Som fjellsikrer hos oss vil du jobbe med det meste innen fjellsikring. Vi arbeider både langs vei, bane og på tomter av ulike slag, og vi utfører alt fra mindre oppdrag for private til store jobber som kan omfatte tusenvis av bolter. Stikkord for arbeidshverdagen vil være boring og montering av fjellbolter, montering av ulike typer gjerder / nett og rensk / vegetasjonsrensk. Noen av våre fjellsikrere har også bergsprengersertifikat og utfører sprengningsoppdrag deler av tiden. Vi ser etter deg som liker en variert hverdag og er i stand til å jobbe på tvers av våre fagområder.

Dette ser vi etter hos deg:

Du er glad i nye utfordringer, og en problemløser av natur. Du liker å av og til få servert oppdrag som ikke er «plankekjøring», og kan planlegge og kan ta ansvar for fremdrift på prosjektet du er på og kan ta i et tak når det trengs. Du kan jobbe selvstendig og effektivt, og er nøye med både kvaliteten på utførelsen og dokumentasjonen. Du må trives med reiseoppdrag / firedagers uke e.l.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i fjell – og bergverksfaget

  • Fjellsikringskurs / tilkomstteknikk

  • Erfaring fra fjellsikringsbransjen

  • Førerkort BE

  • God fysisk form
     

Oppfyller du ikke alle våre ønsker innen kvalifikasjoner, men er en initiativrik person som ønsker å lære, oppfordrer vi deg likevel til å søke!

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du bli del av et allsidig firma innen grunnarbeid, som stadig utvikler seg. Vi ønsker å henge med i tiden og er alltid på hugget når det kommer til nye løsninger. Her vil også du få mulighet til å utvikle deg som fagperson, og bidra til stadig bedre måter å løse oppdrag på. Du får verdens beste kollegaer i et relativt ungt arbeidsmiljø, og kort vei mellom kontor og «felten».

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser på lønn og forsikrings- og pensjonsordninger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?

Da kan du ta kontakt med vår prosjektleder innen fjellsikring:

 

Petter Nielsen
Telefon 41450206
Mail: petter@grunnsolid.no

 

Informasjon:

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel: Fjellsikrer

Søknadsfrist / åpen søknad: Snarest

 

Søknad sendes til post@grunnsolid.no

bottom of page