top of page

Vi trenger flere gode medarbeidere!

Vi har økende oppdragsmengde, og søker erfaren boreriggfører til sprengningsavdelingen vår.

Grunn Solid AS leverer et bredt spekter av tjenester til entreprenører, det offentlige og andre næringsdrivende. Vi arbeider innen fagområdene boring / sprengning, fjellsikring og fundamentering, og dette inkluderer også oppgaver innen injeksjon, vaiersaging, gjennomboring, energibrønner m.m. Våre ansatte har lang erfaring og solid kompetanse på de forskjellige fagområdene, og til sammen er vi i stand til å utføre komplekse, flerfaglige prosjekter. Vi har som mål å være en allsidig og attraktiv entreprenør, som tar utfordringer innen våre fagområder på strak arm. Vi liker å tenke nytt, og løse oppgaver som ikke har blitt gjennomført tidligere. Vi har i dag ca. 30 ansatte inkludert lærlinger og administrasjon. Vi har base i Kristiansand, men ufører oppdrag over hele Sør-Norge.

20230911_104816.jpg

Hva går jobben ut på?

Som boreriggfører på sprengningsavdeling borer du salver for sprengning, samt noe boring for fjellsikring. Vedlikehold som sikrer at riggen «alltid går» er også en viktig del av jobben. Har du bergsprengersertifikat vil du også kunne utføre sprengningsarbeid deler av tiden.

Dette ser vi etter hos deg:

Du er pålitelig og glad i nye utfordringer – vi liker oppdrag som ikke er helt A4! Du har variert erfaring fra sprengningsbransjen og som boreriggfører, f.eks. erfaring med tunnelrigg e.l.. Du er nøyaktig i utførelsen av arbeidet ditt, slik at boringen bidrar til godt utført og effektivt sprengningsarbeid. Du har mekanisk innsikt og kan utføre mindre reparasjoner og vedlikehold på riggen. Du er selvstendig og selvgående, men kan samarbeide og kommunisere godt med kollegaene dine. Du må trives med å være på reisejobb, for vi er mye på farten!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring som boreriggfører / sprengningsbransjen

  • Fagbrev i fjell – og bergverksfaget

  • Maskinførerbevis

  • Førerkort BE

  • Sertifikat som bergsprenger og ADR – sertifikat er en fordel, men ikke et must.

Oppfyller du ikke alle våre ønsker innen kvalifikasjoner, men er en initiativrik person som ønsker å lære, oppfordrer vi deg likevel til å søke!

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du bli del av et allsidig firma innen grunnarbeid, som stadig utvikler seg. Vi ønsker å henge med i tiden og er alltid på hugget når det kommer til nye løsninger. Her vil også du få mulighet til å utvikle deg som fagperson, og bidra til stadig bedre måter å løse oppdrag på. Du får verdens beste kollegaer i et relativt ungt arbeidsmiljø, og kort vei mellom kontor og «felten».

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser på lønn og forsikrings- og pensjonsordninger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?

Da kan du ta kontakt med vår prosjektleder innen boring og sprengning:

 

Erlend Danielsen
Telefon 95935156
Mail: erlend@grunnsolid.no

 

Informasjon:

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel: Boreriggfører

Søknadsfrist / åpen søknad: Snarest

 

Søknad sendes til post@grunnsolid.no

bottom of page