top of page

Vi trenger flere gode medarbeidere!

Vi har økende oppdragsmengde, og søker erfaren bergsprenger til sprengningsavdelingen vår.

Grunn Solid AS leverer et bredt spekter av tjenester til entreprenører, det offentlige og andre næringsdrivende. Vi arbeider innen fagområdene boring / sprengning, fjellsikring og fundamentering, og dette inkluderer også oppgaver innen injeksjon, vaiersaging, gjennomboring, energibrønner m.m. Våre ansatte har lang erfaring og solid kompetanse på de forskjellige fagområdene, og til sammen er vi i stand til å utføre komplekse, flerfaglige prosjekter. Vi har som mål å være en allsidig og attraktiv entreprenør, som tar utfordringer innen våre fagområder på strak arm. Vi liker å tenke nytt, og løse oppgaver som ikke har blitt gjennomført tidligere. Vi har i dag ca. 30 ansatte inkludert lærlinger og administrasjon. Vi har base i Kristiansand, men ufører oppdrag over hele Sør-Norge.

20230911_104816.jpg

Hva går jobben ut på?

Som bergsprenger har du ansvar for sprengningsarbeidet ute på prosjekt. Du fungerer som bas på prosjektet, og sørger for god fremdrift i dialog med boreriggoperatør, prosjektleder og våre oppdragsgivere. Du bistår bergsprengningsleder med planlegging og utarbeidelse av sprengningsplan, og tar selvstendig ansvar for å utarbeide salveplaner – og rapporter, posteplaner m.m.. Ikke minst tar du deg av den praktiske delen av utførelsen; lading og sprengning!

Dette ser vi etter hos deg:

Du er strukturert, og liker å ha orden på ting. Du ser viktigheten av å tenke fremover og sørge for høy produksjon. Du er flink til å organisere arbeidet og til å lede andre. Du kommuniserer godt med kollegaene dine og våre oppdragsgivere, og ser viktigheten av dokumentasjon av arbeidet. Du liker å være på reisejobb, og trives med f.eks. firedagers uke. Har du erfaring fra tunnelprosjekter, undervannssprengning eller andre typer spesialiserte prosjekter er det en fordel. Vi søker som deg som er allsidig og har variert erfaring og kompetanse.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i fjell – og bergverksfaget

  • Erfaring fra sprengningsbransjen

  • Sertifikat som bergsprenger og evt. bergsprengningsleder

  • ADR - sertifikat

  • Førerkort BE

Oppfyller du ikke alle våre ønsker innen kvalifikasjoner, men er en initiativrik person som ønsker å lære, oppfordrer vi deg likevel til å søke!

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du bli del av et allsidig firma innen grunnarbeid, som stadig utvikler seg. Vi ønsker å henge med i tiden og er alltid på hugget når det kommer til nye løsninger. Her vil også du få mulighet til å utvikle deg som fagperson, og bidra til stadig bedre måter å løse oppdrag på. Du får verdens beste kollegaer i et relativt ungt arbeidsmiljø, og kort vei mellom kontor og «felten».

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser på lønn og forsikrings- og pensjonsordninger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?

Da kan du ta kontakt med vår prosjektleder innen boring og sprengning:

 

Erlend Danielsen
Telefon 95935156
Mail: erlend@grunnsolid.no

 

Informasjon:

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel: Bergsprenger

Søknadsfrist / åpen søknad: Snarest

 

Søknad sendes til post@grunnsolid.no

bottom of page