top of page

Vi trenger flere gode medarbeidere!

I Grunn Solid har vi mye å gjøre, og søker dyktige fundamenteringsarbeidere til fundamenteringsavdelingen vår.

Grunn Solid AS leverer et bredt spekter av tjenester til entreprenører, det offentlige og andre næringsdrivende. Vi arbeider innen fagområdene boring / sprengning, fjellsikring og fundamentering, og dette inkluderer også oppgaver innen injeksjon, vaiersaging, gjennomboring, energibrønner m.m. Våre ansatte har lang erfaring og solid kompetanse på de forskjellige fagområdene, og til sammen er vi i stand til å utføre komplekse, flerfaglige prosjekter. Vi har som mål å være en allsidig og attraktiv entreprenør, som tar utfordringer innen våre fagområder på strak arm. Vi liker å tenke nytt, og løse oppgaver som ikke har blitt gjennomført tidligere. Vi har i dag ca. 30 ansatte inkludert lærlinger og administrasjon. Vi har base i Kristiansand, men ufører oppdrag over hele Sør-Norge.

20230911_104816.jpg

Hva går jobben ut på?

Som medarbeider i vår fundamenteringsavdeling vil hovedoppgavene dine være boring for fundamentering/rørspunt, montasje av stålkjerner, sveising, injeksjon og noe arbeid med gravemaskin.

Dette ser vi etter hos deg:

Du er en positiv person som liker å jobbe selvstendig. Du tar ansvar for jobben du er på, og er en allsidig person som løser små og store utfordringer som dukker opp i samarbeid med kollegaene dine. Du har yrkesstolthet og ønsker å bidra til vårt mål om å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet til våre oppdragsgivere. Du må også trives med turnusarbeid og varierte prosjekter / arbeidssteder.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Førerkort (BE)

  • Maskinførerbevis (minimum M2, gravemaskin)

  • Erfaring fra fundamenteringsbransjen

  • Erfaring som boreriggoperatør

  • Sveisekyndig

  • Kurs i Arbeid langs vei

  • Varme arbeider sertifikat

     

Oppfyller du ikke alle våre ønsker innen kvalifikasjoner, men er en initiativrik person som ønsker å lære, oppfordrer vi deg likevel til å søke!

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du bli del av et allsidig firma innen grunnarbeid, som stadig utvikler seg. Vi ønsker å henge med i tiden og er alltid på hugget når det kommer til nye løsninger. Her vil også du få mulighet til å utvikle deg som fagperson, og bidra til stadig bedre måter å løse oppdrag på. Du får verdens beste kollegaer i et relativt ungt arbeidsmiljø, og kort vei mellom kontor og «felten».

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser på lønn og forsikrings- og pensjonsordninger.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?

Da kan du ta kontakt med vår prosjektleder innen fundamentering:

 

Torstein Engen
Telefon 94487876
Mail: torstein@grunnsolid.no

 

Informasjon:

Ansettelsesform: Fast

Stillingstittel: Fundamenteringsarbeider

Søknadsfrist / åpen søknad: Snarest

 

Søknad sendes til post@grunnsolid.no

bottom of page